Appareils & accessoires
Creamy mustard chicken stew
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
plain flour15 g
-
onions cut in pieces100 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard2 tbsp
-
fresh thyme leaves plus extra to garnish1 tbsp
-
waxy potatoes skin on, cut in cubes (3 cm)500 g
-
water150 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper to taste2 - 3 pinches
-
chicken breasts, skinless, boneless cut in cubes (4 cm)800 g
-
cream, min. 30% fat100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
35 g
Calories
1419 kJ /
340 kcal
Lipides
12 g
Fibre
2.7 g
Glucides
20 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
One pot chicken
10 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Tuna Noodle Bake
1 Std. 20 Min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 Min