Appareils & accessoires
Venusschelpen op zeemanswijze
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
ui100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie50 g
-
venusschelpen1000 g
-
paprika poeder1 snuifje
-
witte wijn50 g
-
visbouillon150 g
-
verse peterselie , fijngehakt (enkel de blaadjes)2 el
-
paneermeel1 tl
-
zout (optionnel)½ tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
980 kJ /
235 kcal
Protides
15.85 g
Glucides
9.08 g
Lipides
14.98 g
Fibre
0.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Tu pourrais aussi aimer...
Vitello tonnato
13h
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Citroensorbet met schuimwijn
10min
Hollandaisesaus
15min