Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Protides
- 69.5 g
- Glucides
- 23.6 g
- Lipides
- 23 g
- Graisses saturées
- 10.7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1021.8 mg
Recettes alternatives
Traditional cocktail sauce
5min
Traditional gravy
25min
Oysters Kilpatrick
15min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Diane sauce
20min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Chicken and sweet corn soup
30min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Mashed potatoes
40min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1 Std. 35 Min
Meatloaf with onion gravy
1 godz. 30 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min