Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 gramů krevet
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 200 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 50 gramů cibule, na kousky
- 320 gramů rizoto rýže (Carnaroli, Arborio nebo parboiled rýže s délkou vaření 15 min.)
- 100 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů másla, na malé kousky
- 60 gramů parmazánu, strouhaného (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2520 kJ / 603 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 63 g
- Lipides
- 28.5 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s parmazánem
30min
Lososové rizoto s fenyklem
25p
Houbové rizoto
40 dk
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Hráškové pesto se špenátem
15 dk
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 Std. 5 Min
Quinotto s krevetami a chřestem
30min
Treska v papilotě s celerovým pyré
45min
Rizoto s dýní a taleggiem
45min
Houbové rizoto s mascarpone
30min
Thajská polévka s krevetami
30min
Rajčatová rýže
30min