Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 gramů krevet
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 200 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 50 gramů cibule, na kousky
- 320 gramů rizoto rýže (Carnaroli, Arborio nebo parboiled rýže s délkou vaření 15 min.)
- 100 gramů bílého vína
- 1 čajová lžička soli
- 50 gramů másla, na malé kousky
- 60 gramů parmazánu, strouhaného (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2520 kJ / 603 kcal
- Protides
- 24 g
- Glucides
- 63 g
- Lipides
- 28.5 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 Min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Salát s krevetami, uzeným lososem a avokádovým dipem
20 Min
Rizoto s parmazánem
30 Min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 Min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 Min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40 Min
Houbové rizoto
40 Min