Appareils & accessoires
Baked pumpkin doughnuts
Prép. 20min
Total 1h 20min
16 portions
Ingrédients
Doughnuts
-
extra virgin coconut oil60 g
-
water700 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
-
eggs2
-
buttermilk60 g
-
brown sugar (see Tips)70 g
-
stevia extract powder (optional)⅛ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
self-raising flour220 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
Cinnamon sugar (optional)
-
raw sugar (optional)1 tbsp
-
ground cinnamon (optional)½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
154.8 mg
Protides
3 g
Calories
505.5 kJ /
114.1 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
15.7 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Nourish
80 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Pumpkin loaf
1h 45min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2h 15min
Chocolate zucchini mini loaves
1h 30min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Camille carrot and almond cakes
1h 10min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Apple cinnamon muffins
40min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min
Apple and cinnamon muffins
35min
Basic berry muffins
40min