Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1812 kJ / 431 kcal
- Protides
- 11 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 Std. 30 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Seitan Pie
2u. 10min
Beetroot and Kale Pizza
2 Std.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min