Appareils & accessoires
Fish fingers with tomato sauce
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (optionnel)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26.16 g
Calories
1321 kJ /
316 kcal
Lipides
10.44 g
Fibre
2.06 g
Glucides
26.43 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kids zone
10 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Tahini and almond ice lollies
Pas d’évaluation
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
1h
Pineapple Vanilla Popsicles
6h 20min
Spaghetti Carbonara Pie
1h 50min
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Balsamic salmon and courgette noodles
25min
Hamburgers
30min
Wholegrain hamburger buns
2h 50min
Classic beef burgers (MEATER+®)
1h
Candy Cane Cookies (Metric)
1h 45min
Japanese Strawberry Shortcake
1h 30min