Appareils & accessoires
Baked cheesecake
Prép. 25min
Total 3h 10min
15 portions
Ingrédients
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing70 g
-
unsalted butter cut into pieces70 g
-
sugar40 g
-
eggs2
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
Filling
-
sugar250 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter softened100 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
eggs7
-
lemon juice40 g
-
lemon essence1 tsp
-
natural almond extract1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
ricotta cheese room temperature1000 g
-
cornflour (starch)70 g
Lemon icing
-
icing sugar100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh blueberries for garnishing
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
12.4 g
Calories
1683 kJ /
400 kcal
Lipides
23.1 g
Fibre
0.3 g
Glucides
37.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Treat Yourself
10 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Sweet Potato Cheesecake Bars
No ratings
Apricot Raspberry Cheesecake
5 h 30 min
Basic bread dough
5 min
Apple Strudel
1 h 45 min
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 h
Vanilla ice cream
12 h
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 h
Swedish carrot slice
2 h
Apple crumble meringue slice
2 h
Rye loaf
40 min
Lemon tart
2 h 15 min
Coconut butter cake
1 h