Appareils & accessoires
Red bean ice cream
Prép. 20min
Total 29h 50min
4 portions
Ingrédients
Red bean paste
-
dried adzuki beans120 g
-
water for soaking
-
water plus extra for soaking1000 g
-
sugar50 g
Red bean ice cream
-
milk400 g
-
icing sugar100 g
-
egg yolks5
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh mint leaves only, for ganishing1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.5 g
Calories
2326 kJ /
553 kcal
Lipides
28.3 g
Fibre
2.2 g
Glucides
60.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Made in Taiwan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Soy milk and Mantou buns
6h
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55 phút
Pandan chiffon cake
5h 15 phút
Soy milk
24h 30 phút
Pumpkin Kaya
35 phút
Radish cakes
1h 5 phút
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20 phút
Dou sha (red bean paste)
49h 10 phút
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 phút
Yam Rice
45 phút
Authentic Meat Floss
1h 40 phút
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30 phút