Appareils & accessoires
Wholemeal Focaccia
Prép. 10min
Total 2h 35min
8 portions
Ingrédients
-
strong wholemeal bread flour500 g
-
water330 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.3 g
Calories
1192 kJ /
285 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
2.7 g
Glucides
42.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
German Bread
4h 15min
Olive Bread Rolls
2h
Vegan Mozzarella
8h 50min
Flour from cereal grains or pulses
5min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Chewy Pistachio Biscuits
45min
Grain Bread with Cashew Butter
55min
Coconut Milk
20min
Milk bread
2h 20min
Rustic bread
2h
Polenta Cake
1h