Vada
TM6 TM5 TM31

Vada

4.3 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 270 g urad dal (see Tips)
  • cold water, for soaking
  • 1 tbsp fennel seeds
  • ½ tsp black peppercorns
  • 2 dried red chillies
  • 1 tsp ginger paste (see Tips)
  • ½ tsp garlic paste (see Tips)
  • 50 g brown onion
  • 12 fresh curry leaves
  • 2 - 5 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
  • 9 sprigs fresh coriander, leaves, stalks and roots (see Tips)
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp baking powder (see Tips)
  • 1000 g oil, for frying

Infos nut.
par 1 portions
Calories
252.5 kJ / 60.1 kcal
Protides
2.8 g
Glucides
6.9 g
Lipides
2.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Fibre
3.7 g
Sodium
108.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives