Baked masala fish

Baked masala fish

4.2 13 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)
    2
  • lime cut into halves
    1
  • cumin seeds
    2 tsp
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • dried chillies whole
    5
  • brown onion cut into quarters
    ½
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • canola oil
    30 g
  • fresh curry leaves fried, for garnishing
  • red onion sliced, for garnishing
  • sea salt flakes for garnishing

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1218 mg
Protides 40.4 g
Calories 1249.8 kJ / 297.5 kcal
Lipides 13 g
Fibre 2.7 g
Graisses saturées 3.3 g
Glucides 3.6 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...