Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protides
- 40.4 g
- Glucides
- 0.8 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Citrónové rizoto s bílou rybou
30min
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 Std.
Hovězí kofty s fetou
1h 20 min
Zabaione
15 min
Pak choi s houbami
15 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22min
Hrušky v červeném víně
3 godz. 20 min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45 min
Losos en crôute s citrónovým rizotem
1 Std. 15 Min