Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protides
- 40.4 g
- Glucides
- 0.8 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Masové kuličky s polentou
Pas d’évaluation
Šašlik s rajčatovou salsou
35min
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Risi e bisi
55min
Uzený hovězí jazyk s omáčkou ze šalotek, rozinek a mandlí
2 godz. 50 min
Králičí filet se slaninou a kuskusem z brokolice
1h
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30min
Krabí balíčky
Pas d’évaluation
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Pas d’évaluation
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Pas d’évaluation
Salát s cuketou a chřestem
35min