Versions compatibles
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Protides
- 12.4 g
- Glucides
- 63.5 g
- Lipides
- 17.6 g
- Graisses saturées
- 2.7 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 1385.4 mg
Recettes alternatives
Mushroom croustade
1h 35min
Banh bao (steamed pork buns)
2 Std. 45 Min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Douhua (savoury bean curd)
10 Std. 25 Min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1klst
Yasai Yaki
25 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Crispy bread with tapenade
45 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Steamed bread rolls
2h 10min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min