Mushroom stock paste
TM6 TM5

Mushroom stock paste

4.2 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 30 g dried porcini mushrooms
  • 400 g hot water
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 brown onions (approx. 280 g), cut into quarters
  • 2 carrots (approx. 260 g), cut into pieces
  • 250 g fresh mushrooms, cut into slices
  • 50 g balsamic vinegar
  • 40 g dried shiitake mushrooms
  • 1 tbsp salt
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only

Infos nut.
par 1200 g
Calories
2416.6 kJ / 577.6 kcal
Protides
18.7 g
Glucides
105 g
Lipides
15.3 g
Graisses saturées
2.5 g
Fibre
18.5 g
Sodium
7120.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives