Appareils & accessoires
Sticky meatball subs
Prép. 25min
Total 1h
24 portions
Ingrédients
-
day old bread (approx. 2 slices), torn into pieces60 g
-
dried mixed herbs1 tsp
-
egg1
-
salt1 tsp
-
water320 g
-
beef mince500 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
unsalted butter30 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tomato sauce (see Tips)100 g
-
white vinegar20 g
-
English mustard1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
mini dinner rolls24
-
cheese slices (approx. 6 x 3 cm)24
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
407.8 mg
Protides
13.8 g
Calories
738.1 kJ /
175.7 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
3.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Salted caramel slice
2 godz. 30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Little lasagne cups
2 godz. 50 min
Stuffed jacket potatoes (two ways)
1 godz. 10 min
Meatball subs
55 min
Wagon wheel slice
2 godz. 40 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Chooky rice
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Cheese and bacon cob loaf
1 godz. 20 min