Appareils & accessoires
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Prép. 25min
Total 29h 10min
18 portions
Ingrédients
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
61 mg
Protides
5.4 g
Calories
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Lipides
19.2 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
4.9 g
Glucides
22.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dairy free
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Chocolate chip cookies
50 Min
Chocolate chip muffins
40 Min
Buttercream icing
10 Min
Gravity cake
2 Std.
Basic vanilla cake
55 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1 Std.
Vanilla honey cupcakes
1 Std. 20 Min
Gluten free birthday sponge cake
1 Std. 10 Min
Basic chocolate cupcakes
40 Min
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min
Basic vanilla cupcakes
35 Min