Soufflé omelette with hot smoked salmon
TM6 TM5 TM31

Soufflé omelette with hot smoked salmon

4.3 (50 évaluations )

Ingrédients

Kewpie mayonnaise

  • 250 g grapeseed oil
  • 2 egg yolks
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp wasabi paste

Omelette

  • 30 g kale leaves, stems and ribs removed
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
  • 50 g red onion
  • 6 eggs, separated
  • 1 lime, juice only
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 500 g water
  • 150 g hot smoked salmon, cut into pieces or flaked

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1466.5 kJ / 349 kcal
Protides
20.5 g
Glucides
1.3 g
Lipides
29.4 g
Graisses saturées
4.9 g
Fibre
0.9 g
Sodium
996.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives