Kompatible Versionen
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Apple sage stuffing
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 40 g butter
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 8 fresh sage leaves
- 1 tbsp verjuice or white wine vinegar
- 160 g day old bread (approx. 3-4 slices) torn into pieces (3 cm)
- 2 pinches sea salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Turkey roulade
- 4 skinless turkey breast fillets
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 700 g water
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2947 kJ / 702 kcal
- Protein
- 95 g
- Kohlenhydrate
- 26 g
- Fett
- 23 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 9.1 g
- Ballaststoff
- 6.2 g
- Natrium
- 1384.1 mg
Alternative Rezepte
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20 min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 Std. 25 Min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Rosemary salt
24h 5min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Lemon and thyme oil
25 Min
Baked salmon cheesecake
26 Std. 35 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1h 55 min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min