Versions compatibles
Pulled pork with apple and fennel salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pulled pork
- 140 g red onion, cut into halves
- 20 g olive oil
- 1 - 2 tbsp taco seasoning (see Tips)
- 20 g rice malt syrup
- 50 g apple cider vinegar
- 40 g Worcestershire sauce
- 20 g soy sauce
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 900 g pork loin, cut into cubes (3 cm)
- 1 ½ tbsp cornflour
Salad and assembly
- 1 red apple, cut into thin slices (see Tips)
- 1 fennel bulb, cut into thin slices (see Tips)
- 60 g rocket
- bread, of choice (see Tips)
- 1 avocado, flesh only, cut into thin slices
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- 1 lime, cut into wedges (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3969.8 kJ / 945 kcal
- Protides
- 58.9 g
- Glucides
- 56.7 g
- Lipides
- 50.8 g
- Graisses saturées
- 15.4 g
- Fibre
- 14.1 g
- Sodium
- 1811.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken picadillo cups
40 min
Thai chicken wraps
40 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Asian beef salad with peanut dressing
30 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Thai beef salad
1 Std. 20 Min
Turkey taco salad bowl
15 Min
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min