Versions compatibles
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Savoury Egg Custard
- 4 eggs
- 100 g whole milk
- ½ tsp salt
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
Spinach and Potato Soup
- 80 g onions, quartered
- 20 g vegetable oil
- 40 g celeriac, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 200 - 250 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 80 g leeks, sliced (1 cm)
- 800 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
250
g fresh spinach leaves
ou 250 g frozen spinach, defrosted - 80 g double cream
- salt, plus extra to taste
- ground black pepper, plus extra to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 797 kJ / 191 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 2.5 g
Recettes alternatives
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Creamy Courgette Soup
25 min.
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Asparagus Stem Soup
55 min.
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Chickpea soup with spinach
40 min.
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min.
Spinach and Parmesan Soup
45min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min.
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min