Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
TM6 TM5

Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans

4.4 ( 43 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g shallots halved
  • 1 garlic clove
  • 20 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 60 g Seville orange marmalade
    ou 60 g orange marmalade plus 1 Tbsp lemon juice
  • 1 pinch fresh thyme leaves
  • 20 g olive oil
  • 20 g balsamic vinegar
    ou 20 g sherry vinegar
  • 50 g port
  • 550 g water
  • 1 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper adjust to taste
  • 2 duck breasts, skinless (approx. 150-200 g each) (see tip)
  • 350 g floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)
  • ½ tsp sweet paprika
  • 30 g butter
  • 120 g milk
  • 120 - 150 g fresh green beans cut in pieces (2 cm) if necessary

Infos nut.
par 1 portion
Calories
750 kcal / 3136 kJ
Protides
43 g
Lipides
33 g
Glucides
60 g
Fibre
4.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives