Appareils & accessoires
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
Prép. 10min
Total 1h 25min
25 portions
Ingrédients
-
roasted salted macadamia nuts100 g
-
Rapadura sugar100 g
-
lemon zest only, no white pith½ - 1
-
lemon juice1 tbsp
-
extra virgin olive oil120 g
-
unbleached white spelt flour170 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
40.4 mg
Protides
1.6 g
Calories
464.1 kJ /
110.5 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
1.2 g
Glucides
8.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
'Quirky' Every day
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Panforte
1h 30min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Hommus
15min
Five seed bread
1h 50min
Basil pesto
10min
Lemon coconut bliss balls
40min
Fig and walnut bread
3h 20min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Apricot macadamia biscuits
40min
Chunky basil pesto dip
10min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min