![Rice salad with warm mustard dressing Rice salad with warm mustard dressing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4D3CF89B-51AA-4C77-9319-276FCE8AA259/Derivates/862851BA-05F6-412B-B0D2-D237436BAAA0.jpg)
Versions compatibles
Rice salad with warm mustard dressing
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 300 g brown rice
- 50 g wild rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 200 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 180 g mayonnaise (see Tips)
- 30 g Dijon mustard (gluten free)
- ½ lemon, juice only (approx. 20 g)
- 60 g rocket leaves
- 4 baby radishes, cut into thin slices
- 1 carrot, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 1 zucchini, peeled and cut into "spaghetti" (see Tips)
- 50 g red capsicum, cut into small cubes (5 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3271.5 kJ / 778.8 kcal
- Protides
- 20.7 g
- Glucides
- 68.1 g
- Lipides
- 46.2 g
- Graisses saturées
- 6.1 g
- Fibre
- 6.4 g
- Sodium
- 221.9 mg
Recettes alternatives
Broccoli salad
10 min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 min
Carrot cake bliss balls
40 min
Colourful quinoa salad
40 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Layered lamb curry
1h
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 min