
Appareils & accessoires
Crab Briks
Prép. 30min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
Tomato Sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
red chilli halved and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes quartered2
Crab Filling
-
fresh coriander20 g
-
lemon zest1 slice
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
red chilli halved and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
fresh crab meat300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Infos nut. par 8 portions
Calories
1217 kcal /
5101 kJ
Protides
61 g
Lipides
61 g
Glucides
106 g
Fibre
5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Moroccan Flavours
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande