Appareils & accessoires
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
Prép. 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
oil for greasing
-
aubergines (approx. 250 g each)2
-
miso (e.g. 2 Tbsp white miso paste, 2 Tbsp red miso paste)4 Tbsp
-
mirin20 g
-
sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3 g
Calories
735 kJ /
176 kcal
Lipides
12 g
Fibre
4.8 g
Glucides
9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
JAPANESE CUISINE
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Tuna Poke Nachos
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Prawn Dumplings
1h 15min
Miso Soup with Vegetables
30min
Korean Ramen with Tofu
50min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min