Miso Carbonara Udon
TM6 TM5 TM31

Miso Carbonara Udon

4.1 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g pecorino, cut in pieces (2 cm)
    ou Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 30 g spring onions, cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing
  • 150 g pancetta, cubed (2 cm)
    ou guanciale, cubed (2 cm)
  • 15 g olive oil
  • 1 medium egg
  • 3 egg yolks, from medium eggs
  • 25 g white miso (or shiro miso)
  • 3 pinches ground black pepper
  • 800 g fresh udon noodles
  • water, for cooking noodles
  • sesame seeds, for garnishing (optionnel)
  • dried chilli flakes, for garnishing (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2584.5 kJ / 617.7 kcal
Protides
18.3 g
Glucides
71.8 g
Lipides
25.8 g
Graisses saturées
8.7 g
Fibre
0.6 g
Sodium
1151.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives