Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
TM6 TM5

Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce

4.5 ( 54 évaluations )

Ingrédients

  • 400 g chicken thighs, boneless and skinless sliced (3 cm) (see tip)
  • 10 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 4 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces (2 cm)
  • 2 garlic cloves
  • 6 sprigs fresh coriander 4 sprigs cut in pieces, 2 sprigs roughly chopped leaves only, plus extra leaves for garnishing
  • 2 stalks fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
  • 1 medium egg
  • 1 Tbsp light soy sauce
  • 1 Tbsp fish sauce plus 2 tsp
  • 1000 g water plus 2 Tbsp boiling water
  • 2 Tbsp caster sugar
  • ½ - 1 tsp dried chilli flakes to taste
  • ½ lime freshly squeezed juice only

Infos nut.
par 1 piece
Calories
29 kcal / 120 kJ
Protides
4 g
Lipides
0.9 g
Glucides
1 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives