Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
TM6 TM5 TM31

Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads

4.7 ( 101 évaluations )

Ingrédients

Batbout

  • 320 g water
  • 30 g white sugar
  • 1 tsp dried instant yeast
  • 20 g olive oil
  • 250 g plain flour
  • 80 g wholemeal plain flour
  • 240 g semolina
  • 1 ½ tsp salt

Lamb meatballs

  • 4 garlic cloves
  • 2 - 3 sprigs fresh mint leaves only
  • 500 g lamb mince
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 ½ tsp paprika
  • 2 tsp ground cumin
  • 1 ½ tsp salt
  • 1 tsp ground cayenne pepper
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 800 g canned chopped tomatoes
  • 1 tsp white sugar

Infos nut.
par 1 portions
Calories
888.2 kcal / 3730.3 kJ
Protides
43 g
Lipides
26.4 g
Glucides
114.1 g
Fibre
10.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives