Appareils & accessoires
Pizza Margherita
Prép. 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingrédients
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
water room temperature220 g
-
1 tsp diastatic malt powdersugar1 tsp
-
2 tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled20 g
-
bread flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
chopped tomatoes, canned250 g
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
20 g
Calories
2544 kJ /
607 kcal
Lipides
24 g
Fibre
4 g
Glucides
78 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Baked Salmon Sushi Cups
30 min
Brazilian Limeade
10 min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5 min
Acai Nice Cream
10 min
Matcha Nice Cream
35 min
Macadamia Tahini Spread
5 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Green coloured eggs
55 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Gnocchi tricolore
35 min
Pizza Marinara
1 godz. 35 min