Appareils & accessoires
Fajitas
Prép. 15min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
fajita seasoning homemade or packaged1 oz
-
olive oil1 oz
-
lime juice2 oz
-
chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (approx. ½ in. x 3 in.)24 oz
-
red onions cut in half and sliced (approx. ⅛ in.). divided9 oz
-
water30 oz
-
green bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
red bell peppers halved and sliced (approx. ⅛ in.)7 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
-
flour tortillas (approx. 8 in.)8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
737.3 mg
Protides
24.1 g
Calories
1329.4 kJ /
317.7 kcal
Lipides
9.6 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
1.6 g
Glucides
32.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Tinga de Pollo
40min
Turkey Taco Bowl
1h
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Enchiladas
40min
Fajita Seasoning
5min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Pork Tortas
2h 20min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Chicken Tacos
1h 10min
Beef Lasagna
2h 5min
Chicken and Avocado Arepas
1h