Classic Swiss Fondue
TM6 TM5

Classic Swiss Fondue

4.1 ( 24 évaluations )

Ingrédients

  • 2 garlic cloves
  • 7 oz Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)
  • 21 oz Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
  • 15 oz dry white wine divided
  • 1 oz corn starch (approx. 2 heaping tbsp)
  • 1 oz Kirsch (see Tip)
  • 2 pinches ground black pepper
  • ½ tsp ground nutmeg
  • ½ tsp sweet paprika

Infos nut.
par 1 portion
Calories
625 kcal / 2615 kJ
Protides
39 g
Lipides
41 g
Glucides
10 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives