Appareils & accessoires
Red Rice
Prép. 10min
Total 1h 25min
6 portions
Ingrédients
-
white rice10 oz
-
white onions halved5 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tbsp
-
olive oil½ oz
-
water30 oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste3 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
cilantro to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
234.2 mg
Protides
3.7 g
Calories
882.1 kJ /
210.8 kcal
Lipides
2.7 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
41.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Baked Chicken Nuggets
1h 15min
Steamed Rice
25min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Basic Parboiled White Rice
35min
Caramel Flan (No-Bake)
3h 15min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Three Egg French Omelet
30min
Tuna with Penne Pasta
30min
Beef Tostadas
1h 10min
Beef Empanadas
1h 10min
Tortilla Soup
25min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min