Mexican Quinoa Salad
TM6 TM5

Mexican Quinoa Salad

4.8 ( 497 évaluations )

Ingrédients

  • 180 g quinoa
  • 45 g olive oil
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 700 g water
  • 1 red pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 1 orange pepper diced (1 cm) (approx. 100 g)
  • 420 g tinned black beans (drained weight)
  • 200 g tinned sweetcorn (drained weight)
  • 4 spring onions sliced (2 mm)
  • ½ avocado diced (1 cm)
  • 30 g cider vinegar
  • 20 g honey
  • 30 g lime juice
  • 10 g fresh coriander leaves only, plus 6 sprigs for garnishing
  • 1 fresh jalapeño chilli halved, deseeded
  • 1 fresh red chilli halved, deseeded
  • ½ tsp English mustard
  • 1 garlic clove
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
374 kcal / 1571 kJ
Protides
13.8 g
Lipides
12.5 g
Glucides
43.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives