Geräte & Zubehör
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Green Tahini Dressing
-
garlic cloves2
-
light tahini50 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
water60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
ground cumin½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
Aubergine Salad
-
aubergines sliced lengthways (1 cm)2
-
za'atar mixed with 2 Tbsp olive oil2 Tbsp
-
water800 g
-
bulgur wheat120 g
-
fresh spinach leaves100 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas (drained weight)120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
pitted black olives50 g
-
red onion thinly sliced50 g
-
low fat feta cheese80 g
-
pomegranate seeds50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
10.9 g
Kalorien
1192 kJ /
285 kcal
Fett
14.2 g
Kohlenhydrate
24.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
LOW FAT
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen...
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Baba Ganoush
1 Std.
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Coconut and Spinach Dahl
50 Min