Appareils & accessoires
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
Prép. 10min
Total 45min
1 Total recipe
Ingrédients
-
water150 g
-
rhubarb leaves removed, cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
sugar225 g
-
lemon juice only1
-
cloves4
-
liquid pectin1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Protides
5 g
Calories
4155 kJ /
993 kcal
Lipides
1 g
Glucides
253 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ENTERTAINING MADE EASY
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
ENTERTAINING MADE EASY
8 Recettes
Suisse
Suisse
Tu pourrais aussi aimer...
Dundee Cake
3h 10min
Plum and Apple Jam
40min
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Ripe Banana Ketchup
40min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb and Strawberry Jam
30min
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Smoked Mackerel Pâté
55min