Tamarind Pork Curry
TM6 TM5

Tamarind Pork Curry

4.7 (64 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm)
  • 2 tbsp fish sauce
  • 100 g hot water
  • 1 - 2 tbsp tamarind paste, adjust to taste
  • 80 g onions
  • 100 g shallots
  • 10 g garlic cloves
  • 4 - 6 dried chillies, soaked to soften
  • 4 - 6 fresh red chillies
  • 10 g fresh ginger
  • 10 g galangal
  • 20 g water
  • 40 g oil
  • 2 stalks fresh lemongrass
  • 2 - 3 tbsp curry powder
  • 2 kaffir lime leaves, shredded
  • 180 g fresh coconut milk
  • 1 tsp salt
  • 10 g lump sugar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1527 kJ / 365 kcal
Protides
19 g
Glucides
10 g
Lipides
28 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives