Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

Yu xiang rou si (Yuxiang pork)

4.5 14 évaluations
Prép. 20min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)
    250 g
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    2 tbsp
  • vegetable oil
    30 g
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    5 cm
  • chilli broad bean paste (see Tip)
    1 tbsp
  • dried black fungus soaked, drained and cut into julienne
    20 g
  • canned bamboo shoots drained and cut into julienne
    75 g
  • dark soy sauce
    1 tsp
  • light soy sauce
    1 tsp
  • white sugar
    1 tbsp
  • rice wine vinegar
    1 tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 4 portions

Sodium 821.1 mg
Protides 65.4 g
Calories 3133.3 kJ / 746 kcal
Lipides 33.9 g
Fibre 6.1 g
Graisses saturées 4.2 g
Glucides 44.7 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...