![Beef and mushroom hot pot Beef and mushroom hot pot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3352FD40-A0D6-42DE-892E-53E7EC641583/Derivates/83A2CAFD-12FF-47C6-8EFE-8D442A89FD12.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 700 - 800 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into cubes (4-5 cm)
- 40 g plain flour
- 2 garlic cloves
- 2 celery stalks, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp oil, plus extra for brushing
- 1 brown onion, cut into eighths
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into rounds (1 cm)
- 100 g red wine
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 350 g potatoes, peeled and cut into thin slices (5 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1509.8 kJ / 359.5 kcal
- Protides
- 35.8 g
- Glucides
- 16.6 g
- Lipides
- 15.6 g
- Graisses saturées
- 4.7 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodium
- 584.1 mg
Recettes alternatives
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Irish stew
1h 30min
Pork and apple cider stew
1u. 40min
Pork fillet with mustard
35min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken cacciatore
50 мин.
Beef stroganoff
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef Burgundy
1u. 45min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1u. 40min
Chicken à la king
40min