![Thai red pork curry Thai red pork curry](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3A03153-2A73-4AC4-A63F-A94D3A2A5017/Derivates/033d8a3e-2fb2-4303-b143-df3be5336d19.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 4 fresh Kaffir lime leaves
- 60 - 80 g Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 400 g coconut cream
- 40 g peanut butter (see Tips)
- 400 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2.5 cm)
- 500 - 600 g pork loin, cut into cubes (3 cm) and fat trimmed
- 200 g frozen green beans, cut into pieces (2-3 cm)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices, for garnishing (optional)
- cooked rice, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1992.5 kJ / 474.4 kcal
- Protides
- 26.9 g
- Glucides
- 15.8 g
- Lipides
- 33.2 g
- Graisses saturées
- 17.9 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 1069 mg
Recettes alternatives
Prawn and chicken laksa
40 Min
Chilli beef with lemon feta
30 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sweet and sour pork
40 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Harissa lamb with green couscous
40 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Quick chicken curry
35 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.
Thai red chicken curry
30 Min