Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.4 157 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces
    60 g
  • fresh basil leaves
    20
  • water
    1200 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 tsp
  • fettuccine
    350 g
  • olive oil ; plus 1 tablespoon extra
    35 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh button mushrooms cut into quarters
    500 g
  • salt
    ½ tsp
  • semi sun-dried tomatoes cut into pieces
    80 g
  • pouring (whipping) cream
    120 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 694.6 mg
Protides 22.4 g
Calories 2805.8 kJ / 668.1 kcal
Lipides 31.6 g
Fibre 7.9 g
Graisses saturées 12.4 g
Glucides 68.1 g

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...