Versions compatibles
Meatballs with white wine mushroom sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Meatballs
- 80 g day-old bread, torn into pieces (3 cm)
- ½ brown onion
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil
- 500 g beef rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 1 egg
- 20 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp oil, for frying
White wine mushroom sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 eschalot (approx. 30 g)
- 40 g butter
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into thin slices
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g pouring (whipping) cream
- micro herbs, for garnishing (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1472.4 kJ / 350.6 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 22.8 g
- Graisses saturées
- 11.5 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 473.7 mg
Recettes alternatives
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1u. 15min
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Meatloaf with mushroom sauce
1u. 15min
Beef stroganoff
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Mushroom and bacon pasta
30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Meatballs in red pepper sauce
30min