Linguine with lemon and prosciutto
TM6 TM5

Linguine with lemon and prosciutto

4.4 (85 évaluations )

Ingrédients

  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 1200 g boiling water
  • 300 g linguine pasta
  • 1 tsp salt
  • 2 garlic cloves
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces
  • 2 tbsp pickled capers
  • 1 lemon, zested and juiced
  • 200 g fresh mozzarella, torn into pieces (see Tips)
  • 100 g prosciutto, torn into bite-size pieces
  • ground black pepper, to season

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2872 kJ / 683.8 kcal
Protides
28.8 g
Glucides
55.8 g
Lipides
37.3 g
Graisses saturées
22.3 g
Fibre
5 g
Sodium
1452.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives