Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Protein
- 59.8 g
- Kohlenhydrate
- 18.6 g
- Fett
- 51.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 22 g
- Ballaststoff
- 9.4 g
- Natrium
- 620.7 mg
Alternative Rezepte
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pork meatballs with couscous
50min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Chicken and pesto risoni
35min
Chorizo and chicken pasta
50min
Chorizo meatballs and potato stew
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Pork cannelloni with vegetable sauce
1h