Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 34.6 g
- Fett
- 39.2 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 577.2 mg
Alternative Rezepte
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
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Pasta with tuna
30min
Linguine with lemon and prosciutto
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Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
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Mushroom and bacon pasta
30min
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken fusilli with mushrooms
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Chicken and pesto risoni
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Gruyère salmon patties with salad
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Salmon and fennel risotto
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Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
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