Appareils & accessoires
Scandinavian Rye Bread
Prép. 10min
Total 27h
20 slices
Ingrédients
-
water plus extra for sprinkling350 g
-
sugar30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
rye flour300 g
-
plain flour100 g
-
rye grains cracked300 g
-
sunflower seeds100 g
-
pumpkin seeds80 g
-
linseeds50 g
-
buttermilk220 g
-
dark beer180 g
-
fine sea salt2 tsp
-
rolled oats for sprinkling1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
6.7 g
Calories
866 kJ /
206 kcal
Lipides
6 g
Glucides
28.2 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
HYGGE
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
German Bread
4h 15min
Spelt Bread
1h 45min
Rustic Bread
2h
Spelt and Buckwheat Bread
1h 55min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Sonja's Bread
3h 10min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Five-seed bread
1h 50min
Beetroot ketchup
1h 15min
Wholemeal spelt pastry
35min
Rye Flatbreads
2h 10min