Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
TM6 TM5 TM31

Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread

4.5 ( 56 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Parmesan cheese
  • 1 Tbsp fresh rosemary leaves
  • 200 g butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)
    ou 200 g pumpkin flesh peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 250 g self-raising flour plus extra for dusting
  • ½ tsp fine sea salt
  • 40 g pumpkin seeds
  • 2 large eggs
  • 20 g milk

Infos nut.
par 1 slice
Calories
131 kcal / 546 kJ
Protides
6.3 g
Lipides
4.8 g
Glucides
15.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives