Appareils & accessoires
Quick fruit sponge
Prép. 15min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
eggs3
-
icing sugar plus extra for dusting150 g
-
rhubarb (see Tip)300 g
-
plain flour250 g
-
baking powder2 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk60 g
-
salt1 pinch
-
raw sugar for sprinkling2 tsp
-
whipped cream to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
142.2 mg
Protides
7.4 g
Calories
1801.4 kJ /
428.9 kcal
Lipides
23.3 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
14.3 g
Glucides
48.1 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
ANZAC biscuits
40 Min
Butter biscuits
50 Min
Caramel macadamia slice
45 Min
Apple shortcake
1 Std. 50 Min
Stone fruit crumble
1 Std. 15 Min
Apple Pie Bars
1 Std. 20 Min
Red and green Christmas shortbread
2 Std. 20 Min
Chocolate "feed a crowd" cake
1 Std.
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Lemon and coconut blondies
40 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Caribbean carrot cake
2 Std. 10 Min