Gluten-Free Mushroom Lasagna
TM6 TM5

Gluten-Free Mushroom Lasagna

4.9 ( 17 évaluations )

Ingrédients

Lasagna

  • 2 - 3 tbsp gluten-free flour to dust
  • 1 homemade pasta dough Gluten-Free Pasta, from Fresh Pasta Homemade
  • 2 oz Parmesan cheese cubed

Mushrooms

  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 24 oz fresh cremini mushrooms sliced
  • 6 oz fresh shiitake mushrooms sliced
  • 2 tbsp dried parsley
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Béchamel Sauce

  • 32 oz whole milk
  • 2 oz cornstarch
  • 1 pinch ground nutmeg
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 2 oz unsalted butter cubed

ASSEMBLY

  • extra virgin olive oil to grease
  • 16 oz raclette cheese deli-sliced or grated
    ou 16 oz Gruyère cheese deli-sliced or grated

Infos nut.
par 1 portion
Calories
702 kcal / 2937 kJ
Protides
34 g
Lipides
44 g
Glucides
44 g
Fibre
3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives