Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Pas d’évaluation
Prép. 10min
Total 1h 15min
4 portions

Ingrédients

  • dried porcini mushrooms
    ½ oz
  • boiling water to soak
    18 oz
  • brown rice "low GI" (see Tip)
    9 oz
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • leeks trimmed, white part only, cut into pieces
    9 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    3 ½ oz
  • fresh brown mushrooms thinly sliced
    7 oz
  • water
    7 oz
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to season, to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • Pecorino cheese grated
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 362.5 kcal / 1517.5 kJ
Protides 13.5 g
Lipides 10 g
Glucides 49.8 g
Fibre 6.5 g
Graisses saturées 3.3 g
Sodium 141 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...